Persoonlijk advies: Aanvullen van een pakket

Ons team van interieurstylisten stelt de verschillende pakketten zorgvuldig en doordacht samen, waarbij de afmetingen van een gemiddelde woonruimte als uitgangspunt worden genomen. Vanzelfsprekend kan het voorkomen dat een pakket net niet voldoet aan de wensen die u heeft voor uw woning. Dat vinden wij heel vervelend!
Als extra service geven wij u de mogelijkheid om enkele producten uit het pakket bij te bestellen, waarbij wij u advies kunnen geven over welke producten het meest geschikt zijn en waar deze het beste zouden kunnen staan.
Wilt u van deze service gebruik maken? Stuur ons dan een e-mail en voeg een foto van uw woonruimte bij als bijlage. Geef in deze mail aan waarom u ontevreden bent. Eén van onze experts zal dan contact met u opnemen om u te ondersteunen bij de inrichting van uw ruimte. U kunt contact met ons opnemen via info@trendvanmorgen.nl.

Retour sturen

Trend van Morgen besteedt er de grootste zorg en aandacht aan om u op de juiste wijze te informeren over onze producten. Deze producten, de productomschrijving en de foto’s zijn allen een realistische weergave van de werkelijkheid. Hierdoor weet u als klant exact wat u te wachten staat. Mocht u toch niet tevreden zijn met uw aankoop en wenst u deze te retourneren, dan is dat uiteraard mogelijk. U mag binnen 14 dagen, zondag opgaaf van reden, het product retour sturen.

De kosten voor het retourneren van de producten komen overigens wel voor uw eigen rekening. In artikel 7: Kosten in geval van herroeping, van onze algemene voorwaarden staat daarnaast dat wij het reeds betaalde bedrag zo spoedig mogelijk op uw rekening terugstorten.

Om te retourneren, volgt u de volgende stappen:

  1. Vul het contactformulier in, met als onderwerp: “Retourneren”.
  2. Wij vragen u bij “Uw bericht” aan te geven waarom u het artikel wenst terug te sturen, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Dit bent u uiteraard niet verplicht.
  3. U ontvangt een e-mail met het retouradres en aanwijzingen; volg deze aanwijzingen zorgvuldig op.
  4. Wij streven ernaar uw geld binnen 7 werkdagen na ontvangst van de producten op uw rekening terug te storten.
    Het is zowel voor u als klant als voor Trend van Morgen van groot belang de producten door verzending niet te laten beschadigen. Een weggooimaatschappij strookt absoluut niet met de visie die wij als organisatie hebben. Wij kunnen u dan adviseren en/ of ondersteunen over hoe de producten het best verzonden kunnen worden.
    Indien u nog vragen heeft over het retourneren van producten kunt u uiteraard contact met ons opnemen via deze link.