Contact

Wil je contact met ons opnemen? Klik dan hier.

De missie van Trend van Morgen

Trend van Morgen heeft zichzelf een duidelijke missie gesteld: een adembenemende woonkamer, slaapkamer of kinderkamer, waar alles perfect op elkaar is afgestemd, voor u toegankelijk maken zonder dat het u tijd en energie kost. Dit doen wij door middel van zorgvuldig samengestelde stylingpakketten. Wij verkopen slechts enkele pakketten van iedere stijl waardoor de exclusiviteit gewaarborgd blijft.

Waarom Trend van Morgen?

Trend van Morgen zoekt continu de juiste balans tussen merken, prijzen, verantwoordelijkheden en een prachtige inrichting. Wij garanderen u dat elk pakket dat wij aanbieden voorzien is van één of meerdere producten die zijn voortgekomen uit eerlijke handel. Hiermee draagt u een steentje bij aan betere werkomstandigheden in diverse landen.

Wat is een stylingpakket van Trend van Morgen nu precies?

Een stylingpakket van Trend van Morgen neemt u alle werk uit handen en zorgt voor een prachtig gestylde ruimte in uw woning. U kunt het vergelijken met een persoonlijke stylist die een van uw kamers, met behoud van uw huidige meubilair, opnieuw inricht.

De stylingpakketten zijn onderverdeeld in de categorieën woonkamer, slaapkamer en kinderkamer. Voor elke categorie zijn diverse stijlen bedacht, die steeds weer veranderen. Soms wordt er ook een extra luxe uitvoering van een pakket aangeboden. Bekijk de verschillende categorieën om te zien of er ook voor u iets bij zit.

Transparant en helder

Wij vinden het als bedrijf belangrijk dat u als klant exact weet wat u te wachten staat als u met ons in zee gaat. Wij zijn helder in onze boodschap en delen ontwikkelingen graag met u via de social media. Omdat er in de huidige tijd meer contactmogelijkheden zijn dan voorheen, kunnen ook via de sociale media vragen aan ons worden gesteld. Allicht stelt u een vraag over iets dat meer mensen bezighoudt. Wij zullen alle vragen met de grootste zorg beantwoorden. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de contactgegevens zoals die vermeld staan onder het contactformulier.