Wat is eerlijke handel nu precies?

Eerlijke handel betekent voor ons dat de makers van deze producten een eerlijke prijs ontvangen en werken onder goede werkomstandigheden. In kleine groepjes, soms thuis, maar in ieder geval in een prettige sfeer. En geen massaproductie dus. Daarom is bij ons geen enkel handgemaakt product gelijk aan een ander. Wij zien hier de waarde van in en wij willen u graag overtuigen van de meerwaarde die eerlijke handel u biedt. Aan de prijs merkt u niets, omdat wij onze winstmarge op de eerlijke-handel-producten in ons eigen nadeel hebben aangepast.

Probeert u het eens: prachtige accessoires die voldoen aan de trend van morgen, waarmee ook u uw steentje heeft bijgedragen aan een betere wereld. Fantastisch toch!

Een juiste balans, maar streven naar beter

Trend van Morgen zoekt continu de juiste balans tussen merken, prijzen en verantwoordelijkheden met als resultaat een prachtige inrichting. Wij garanderen u dat elk pakket dat wij aanbieden voorzien is van één of meerdere producten die zijn voortgekomen uit eerlijke handel. Wij streven naar meer, maar beseffen ons dat dat nu nog niet haalbaar is. Het aanbod Fair Trade woonproducten is bijvoorbeeld kleiner en volgen iets minder de laatste trends. Hierdoor is het voor ons lastig een trendy stylingpakket samen te stellen dat enkel uit Fair Trade producten bestaat. Maar de markt ontwikkelt zich de goede kant op en Trend van Morgen ontwikkelt zich bewust mee. Wij doen ons best om een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

De voordelen op een rij:

  1. Producenten ontvangen een rechtvaardige prijs;
  2. Producten worden met respect voor het milieu geproduceerd;
  3. Menselijke werkomstandigheden;
  4. Geen meerprijs voor onze klanten op deze producten;
  5. Accessoires in uw huis, waarvan u weet dat u ze bijzonder zijn.