IDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. iDEAL is echter geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door de webwinkel.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  1. U bestelt een product
  2. Kies iDEAL als betaalmethode
  3. Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  4. U komt direct in het bekende internetbankier programma van uw bank
  5. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  6. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  7. U ontvangt een bevestiging van uw bank
  8. U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd

Bron: iDEAL. (2014, Januari). iDEAL voor consumenten. Opgeroepen op Januari 15, 2014, van: http://www.ideal.nl/consument

Verzending onder rembours

Met verzending onder rembours biedt Trend van Morgen klanten een alternatieve betaalmogelijkheid aan. Een rembourspakket betaalt u pas op het moment dat het product bij u thuis wordt bezorgd. Het pakket wordt pas overhandigd wanneer u als klant het openstaande bedrag heeft betaald aan de chauffeur. Pakketten tot maximaal 2.000 euro kunnen aan de deur door u worden voldaan. U ontvangt een digitaal verzendbewijs en u tekent voor ontvangst van het pakket.

Voor meer informatie over verzending onder rembours kunt u contact met ons opnemen. Indien u liever meer informatie op het internet leest, dan kunnen wij u de website van PostNL aanbevelen.

Bron: PostNL. (2015, Januari). Laat uw klant betalen bij ontvangst. Opgeroepen op April 22, 2015, van: http://www.postnl.nl

Handmatige overschrijving

Betaalt u liever niet onder rembours of met iDeal? U kunt het bestelbedrag ook lekker ouderwets naar ons overmaken. Het IBANnummer van Trend van Morgen is NL96 INGB 0006 2379 14 t.n.v. Trend van Morgen te Rotterdam. Vergeet niet het bestelnummer erbij te vermelden als mededeling. Wij versturen uw pakket, zodra uw betaling op onze rekening is bijgeschreven. Is dit na 7 werkdagen nog niet gebeurd? Dan vervalt de bestelling en nemen wij de producten weer op in onze voorraad.